tirsdag 6. desember 2016

Leserstafetten - 1.etappe - Jan Egil Hafstad

Jan Egil Hafstad anbefaler den
spennende og tankevekkende boka
To Søstre.
Leserstafetten på Hamarøy er i gang. Har du lest noe du gjerne vil dele? Da er du kvalifisert for å ta en etappe. 

Første mann ut er en mann som har lest mer enn de fleste. Han er nysgjerrig og kunnskapsrik. Jan Egil Hafstad oppfordret Hamarøy bibliotek til å dele boktips fra våre lesere, og tok utfordringen med å starte Leserstafetten på strak arm.

- Ok, jeg starter med "To søstre" av Åsne Seierstad, sier Jan Egil Hafstad. - Den handler om "den dypt foruroligende politiske vekkelsen som har hjemsøkt Europa og ledet ungdom til den Islamske Staten" (Asle Toje). For meg handler den like mye om en familietragedie. Boka er tjukk, men velskrevet, lettlest, spennende og tankevekkende. Fikk Brageprisen til og med.

Lyst til å lese boka? Her kan du sjekke om vi har To Søstre av Åsne Seierstad inne på biblioteket. Sett deg gjerne på venteliste hvis den er utlånt, eller lån den som ebok ved å laste ned appen eBokBib. Lånernummer og passord får du på biblioteket.

På biblioteket snakker vi hver dag med dere som låner og leser bøker. Dere insisterer på at akkurat denne boka må vi lese og forteller begeistra om spennende plot og dyktige forfattere. Eller dere slenger boka i skranken med et grynt, for makan til tull kan en leite lenge etter! Tilbake deler vi våre egne leseforslag og tips. Og ganske ofte sier vi også at denne boka har en annen låner lest og likt veldig godt - så kanskje den er noe for deg. 

Tusen takk for strålende initiativ og vel gjennomført 1.etappe, Jan Egil. Nå jakter vi på en leser til 2.etappe til Leserstafetten. Det er ikke sikkert denne stafetten blir verken rask eller lang. Men vi kjenner mange lesere som ikke ser mørkt på en utfordring.

Følg med. 


1 kommentar:

  1. Godt tips! Dette blir julelesningen min i allefall.

    SvarSlett